Ainekset:
500 g Annabelle-perunaa
100 g jääsalaattia
50 g kevätsipulin varsia
30 g tillinvarsia
5 g suolaa
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
50 g retiisiä
1 rkl sokeria
1 rkl viinietikkaa
Viipaloi retiisit ohuiksi viipaleiksi ja jätä maustumaan sokeriin ja etikkaan.
Keitä kuoripäälisiä perunoita suolavedessä 18 minuuttia, kaada vesi pois ja jätä perunat kattilaan kannen alle 5 minuutiksi vetäytymään pöydälle. Jäähdytä, kuori ja kuutioi perunat reiluksi kuutioksi.
Mittaa kulhoon öljyt, etikka, suola sekä pilkotut sipulin-tillinvarret. Lisää perunakuutiot, sekoita hyvin mutta hellävaraisesti. Odota vartti ja sekoita uudestaan.
Laita tarjolle jääsalaattipedille perunasalaatti ja koristele pikkelöidyllä retiisillä.