Paistettua karitsanfileetä & Perunaconfit
Leikkaa kiinteä peruna mahdollisimman isoksi suorakulmioksi. Lado suorakulmiot tiiviisti (pienet välit) sopivan kokoiseen vuokaan ja peitä kanaliemellä sekä voilla. Paista uunissa kypsäksi, 45 minuuttia – 1½ tuntia.
Punaviinikastike
4 rkl sokeria
2 kpl sipulia
2 rkl punaviinietikkaa
1 plo punaviiniä
1 l demi-glace kastikepohjaa
1 kpl lihaliemikuutio
Ruskista sokeri kattilassa, lisää pilkottu sipuli, etikka ja punaviini (pari timjamin oksaa), keitä kasaan kunnes sipuli muuttuu punaiseksi ja nestettä jäljellä 2-3 dl. Lisää Demi-glace ja lihaliemikuutio. Keitä kasaan kunnes maku miellyttää. Siivilöi.
Juuresmosaiikki
Pilko porkkanaa, selleriä ja palsternakkaa puolen sentin kuutioksi. Paista pannulla pienessä määrässä voita ja suolaa.
Liha
Poista lihasta kalvot. Ota pintoihin väri grillissä, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 140 asteisessa uunissa 52 asteeseen, siirrä lämpökaappiin ja anna vetäytyä vartin. Viipaloi liha poikkisyin.
Kokoa annos